luni, 10 iunie 2019

Sondaj. Impactul economic şi social al Legii antifumat nr. 15/2016 (vânzări, personal concediat, localuri închise)

Am creat acest sondaj cu ceva vreme în urmă, pentru că nimeni nu a făcut vreo anchetă serioasă privind impactul Legii nr. 15/2016 asupra localurilor din România: câte s-au închis, cum au fost afectate vânzările, câţi angajaţi au fost concediaţi în urma scăderii vânzărilor. Nu s-a făcut vreun sondaj, nu s-a realizat vreo analiză economică/socială pentru că statul nu dă doi bani nici pe fumători - cei mai mari contribuabili la bugetul de stat, după şoferi - nici pe patronii de localuri care îşi ţin(eau) familiile din mica lor afacere, nici pe angajaţii acestora, concediaţi după ce patronii nu şi-au mai permis să ţină deschise astfel de afaceri în continuare.
Sper să adun cât mai multe răspunsuri pe acest sondaj - dacă nu de alta, măcar de dragul statisticii, o statistică reală, nu bullshit-uri gen "cifra de afaceri a localurilor a crescut după intrarea în vigoare a legii", cum am văzut acum câtva timp la o televiziune prietenă a PSD (iniţiatoarea legii fiind, după cum se ştie, membră de vază a acestui partid).
______________
Despre neajunsurile (şi ilegalităţile!) Legii antifumători nr. 15/2016 am scris pe larg în articolul Vechea, noua şi viitoarea Lege Antifumat - sau de ce ar trebui abrogată Legea 15/2016.
______________
AVERTISMENT!
Atrag din nou atenţia tuturor rău-voitorilor, postacilor şi trollerilor să nu se obosească a trimite comentarii lipsite de bun-simţ la acest articol, pentru că nu le voi aproba publicarea. De asemenea, înainte de a comenta şi a argumenta împotriva fumătorilor şi pro-legea antifumat, vă rog să citiţi articolul recomandat mai sus. Nu de alta, dar astfel economisim timp şi nervi de ambele părţi. Mulţumesc pentru înţelegere!
Cris A.
______________

SONDAJ: Impactul economic şi social  al Legii anti-fumat nr. 15/2016 (vânzări, personal concediat, localuri închise)


(Click aici pentru versiune mobile-friendly)

VEZI AICI REZULTATELE
________________________

  Create your own user feedback survey

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu