Datul cu părerea

Întrucât nu sunt mereu în dispoziţia de a scrie articole sau nu am timp, pe această pagină îmi voi da cu părerea din când în când (poate şi dvs. împreună cu mine) în legătură cu diverse teme, subiecte, probleme mai mult sau mai puţin actuale, dar pe care le consider de luat în seamă.

Un sondaj preluat de pe blogul Demenţa Made in Romania
Am creat următorul sondaj pe baza datelor din Registrul Partidelor Politice, incluzând TOATE partidele politice care figurează în acesta (eliminând din listă, desigur, partidele radiate ori absorbite de alte formaţiuni politice) şi actualizând cu principala alianţă de pe scena politică românească actuală (respectiv USL; în Registru fiecare partid membru al acestei alianţe apare individual), plus UDMR, care nu figurează în acest registru.
(Sondaj creat de Cris A. la 25 ianuarie 2012)4 comentarii:

 1. pe cine sa aleg??? Pe nici un partid din lista de mai sus!!! eu stiu ce as alege:
  Monarhia Constitutionala.

  RăspundețiȘtergere
 2. Monarhia constitutionala este o forma de guvernamant, in cadrul careia se organizeaza alegeri pentru Parlament, Primarie etc. Poporul alege dintre partide, aliante ori candidati independenti, fie ca forma de guvernamant este republica, fie ca este monarhie. In orice caz, exista un partid care are in program revenirea la monarhia constitutionala. Acesta este PNTCD.

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu cu cine votez?!

  RăspundețiȘtergere
 4. monarhia salveaza Romania :} ,,indiferent de conducere eu cred ca numai un haiduc mai poate salva tara asta

  RăspundețiȘtergere